Annorlunda Julklapp

Tips

En annorlunda Julklapp

Har du svårt att hitta någon passande julklapp till någon? Varför inte köpa en välsignelsebön att ge bort? Jag gör personliga välsignelser som man kan beställa från mig. Hur gör jag dessa välsignelser undrar du kanske! Jag sitter vid mitt elpiano där jag har spelat in musik, soft musik. Sen talar och sjunger jag böner för människan det gäller. Det bästa är om jag har namnet på personen, för då nämner jag namnet flera gånger, och det blir ju väldigt personligt. Jag spelar in talet och sången på mobilen, och så mailar jag det till den som har beställt. Man kan ju själv ladda över den till en USB sticka, eller att man mailar det till personen.  Sen är det ju upp till var och en om man har ett vackert kort till detta, det överlämnar jag till er. Varför vill man ha en välsignelsebön? Det kan vara för avslappning, sömnlöshet, oro och stress, värk i kroppen, depression, utmattning, eller bara för glädje för någon. Man kan välja att ha 10-15 minuter lång välsignelse. 

Några av mina vänner som har fått välsignelser av mig ( mina ”försökskaniner”) säger bla så här!

” Lyssnar hellre på detta än att ta mina smärtstillande tabletter”

” Jag somnar alltid innan det tar slut, vaknar jag på natten så lyssnar jag igen och somnar om”

” Får sådan lugn och ro när jag lyssnar, känner mig så älskad av Gud”

En del får uppleva och se för sina inre ögon det som jag ber ut om. Vi människor  består av ande, som har en själ och som bor i en kropp. Jag börjar med att välsigna och tala till din ande, sen till själen och till kroppen. Jag går in på detaljer på dessa olika områdena. Det bästa är om jag inte vet så mycket om personen i fråga, för då kan det profetiska i mig fungera bättre, och det kan bli en större bekräftelse om Guds omsorg om detaljer som jag inte har en aning om.  Är du intresserad eller frågor om pris maila mig på  info@houseofeve.se eller skriv på messanger 

Här nedanför kan du lyssna till en av mina sånger, en sång om Guds storhet.

Meny